VUJOVIĆEVA: Nasilje u Srbiji ne sme proći nekažnjeno!

Autor: Tanjug

Vesti

08.05.2020

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Irena Vujović najoštrije je osudila incident ispred Narodne skupštine Republike Srbije, tokom kojeg su fizički napadnuti narodni poslanici od strane pristalica i jednog od lidera SzS, Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Irena Vujović

- Nasilje u Srbiji ne sme proći nekažnjeno i napad na narodne poslanike je napad na demokratiju i izbornu volju građana Srbije - navela je Vujovićeva i ocenila da lideri SzS postaju sve agresivniji jer su svesni da nemaju podršku u narodu.

- Nije im uspeo nasilni pokušaj upada u institucije, pa svoju sumanutu ideju da se dočepaju vlasti bez izbora, počinju da manifestuju kroz fizičke obračune sa legitimno izabranim predstavnicima građana. Užasava to što lideri SzS ne odustaju od svog političkog programa, koji očigledno karakterišu pretnje, uvrede, a od danas i fizičko nasilje nad političkim neistomišljenicima. Srbija je suverena i demokratska država u kojoj se na vlast ne dolazi silom, kao što se nasiljem i fašističkim ispadima ne stiče poverenje građana, što će im građani i pokazati na predstojećim izborima - istakla je Vujovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading