JOVANOV OSUDIO OBRADOVIĆEV HULIGANIZAM: Samo bolestan čovek može da priziva da Srbi ponovo ubijaju Srbe

Autor: Tanjug

Vesti

08.05.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov za incident ispred Skupštine Srbije rekao je da se radi o bolesnoj ideji da se u Srbiji izazove građanski rat, nakon koga bi se vinovnici nekako dočepali vlasti, jer demokratskim i mirnim sredstvima ne mogu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Milenko Jovanov

Jovanov je u saopštenju naveo da je to učinjeno po naredbi Dragana Ðilasa, a da "fašistička banda predvođena Boškom Obradovićem nije samo napravila novi u nizu incidenata".

On je dodao da u tom kontekstu i sa tim ciljem, već nekoliko dana unazad nastupaju svi, kako kaze, Ðilasovi plaćenici i mediji koji su pod njegovom kontrolom.


- Samo su im uloge različite. Njegovi plaćenici i mediji danima horski govore o tome da je Srbija na ivici građanskog rata, čime pripremaju javnost za ono što smeraju da urade, istovremeno upirući prstom u vlast, iako sve incidente, fizičke i verbalne napade, prave samo oni. Sa druge strane, fašističke horde imaju zadatak da izazovu požar koji će zapaliti Srbiju - naveo je Jovanov u saopštenju.

On smatra i da samo poremećenoj osobi, operisanoj od svake odgovornosti prema sopstvenoj državi i životima građana, može da padne na pamet da radi sve ovo.

- Samo ozbiljno poremećen čovek može i da pomisli da ponovo Srbi ubijaju Srbe, samo zbog njegove nezajažljive želje da se dočepa vlasti. Na žalost, takvi su danas pokazali da ih ima - ukazuje Jovanov.

Prema njegovim rečima, slika Ðilasove Srbije je krvava glava narodnog poslanika Marjana Rističevića, koga na njegovom radnom mestu "linčuju Ðilasovi fašistički psi".

On ističe da ta slika Ðilasove Srbije, ne može i ne sme postati i slika Srbije.

- Dužni smo da se ovome narastajućem zlu suprotstavimo i kao društvo i kao pojedinci, istovremeno vodeći računa da ne učinimo ništa što bi išlo u prilog ostvarenja njihovog suludog plana", poručio je Jovanov - saopšteno je iz SNS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Dragoslav

08.05.2020 15:39

Dveri podrzavaju i bastine fasisticku politiku Ljotica koji je tesno saradjivao sa nacistima.

iva

08.05.2020 15:46

Nasilje u Srbiji ne sme proci nekaznjeno!

Milica

08.05.2020 20:21

@iva - Odavno je proslo vreme kada je nasilje u Srbiji prolazilo nekaznjeno.

Baca

08.05.2020 18:15

Obradovic vec danima pokusava da izvede neki svoj performans kome nikom nije jasan, smeje mu se citava nacija!