Antić: Demokratija u Srbiji nikada nije bila napadnuta ovako kako je to uradio Boško Obradović!

Autor: Republika

Vesti

08.05.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Demokratija u Srbiji nikada nije bila napadnuta na način na koji su to danas uradili Boško Obradović i ljudi iz njegove stranke i koalicije", naveo je u saopštenju ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. MIJATOVIĆ
Aleksandar Antić

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Njihov napad na poslanike i ministre nije bio incident, to je bila organizovana i pripremljena akcija sa ciljem da se zaustavi rad institucija, blokira politički život i Srbija odvuče u haos i sukobe. Ne postoji građanin Srbije koji misli dobro svojoj zemlji, a da podržava linč koji su danas pokušali da sprovedu Obradović i njegove kolege.

Oni već previše dugo pokazuju da ih bavljenje politikom ne zanima, već isključivo nasilje i destrukcija.

I kada prekidaju sednice parlamenta i kada čupaju kablove u salama skupštinskih odbora i kada gađaju predmetima druge poslanike, a naročito danas kada blokiraju ulaz u Skupštinu narodnim predstavnicima.

Ovo više nije stvar samo za političku osudu, već pre svega posao za nadležne državne organe, koji su dužni da sprovode zakon i omoguće mir i normalan rad najvišim državnim institucijama."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mira

08.05.2020 15:46

Bosko je pokazao ko je i na sta je spreman ,strasno.

Biljana

08.05.2020 20:10

@Mira - Zbog nasilnistva Obradovic ce uskoro nestati sa politicke scene Srbije.

star

08.05.2020 16:05

Jedno nenormalno ponašanje Boška Obradovića za koje treba da snosi odgovornost pred sudom, jer je zakon za sve građane Srbije važeći.

Lola

08.05.2020 16:09

Ovakve stvari ne smeju da se dogadjaju,Srbija je slobodna zemlja u kojoj svako ima pravo na razlicito misljenje i stav!!!