Palma: Boško Obradović je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela!

Autor: Republika

Vesti

08.05.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma najoštrije osuđuje divljanje Boška Obradovića i grupe njegovih huligana.

RepublikaFoto: www.parlament.rs
Dragan Marković Palma

- Boška Obradovića više ne treba posmatrati kao narodnog poslanika čije je mesto u Parlamentu, već kao nekog protiv koga je podignut postupak za više krivičnih dela nasilja nad građanima, narodnim poslanicima i državnim institucijama - rekao je Dragan Marković Palma.

Marković je naglasio da smo prekjuče bili svedoci skrnavljenja državne zastave i divljanja ovog višestrukog povratnika u vršenju krivičnih dela u Skupštini Srbije, a da je danas napadao narodne poslanike ispred Narodne Skupštine dok su dolazili na posao i pojedine i tukao.

- Šta treba još da uradi ovaj višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, da institucije države počnu da rade svoj posao i primene zakon. Jedinstvena Srbija poziva tužilaštvo da hitno reaguje i primeni zakon, i uhapsi ovog višestrukog povratnika u vršenju krivičnih dela i pokaže da u državi Srbiji funkcionišu državne institucije i da je Srbija zemlja u kojoj se primenjuje vladavina prava - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

10.05.2020 10:32

Višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela. I šta je preduzeto? Organi države ne rade svoj posao.