Radule uperio prstom u Sergeja: Ovo ti neće proći, licemeru! Igraš kako Đilas svira!

Autor: Republika

Vesti

08.05.2020

13:14

Posle odluke Pokreta slobodnih građana da učestvuje na izborima, uprkos silnim najavama bojkota od strane opozicije, mnogi iz tih redova su zatečeni potezom Sergeja Trifunovića. Među njima se našao i Saša Radulović, lider pokreta "Dosta je bilo" koji tvrdi da Trifunović sve poteze povlači u dogovoru sa Đilasom.

Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Saša Radulović

Očigledno veoma pogođen tom odlukom, lider pokreta "Dosta je bilo"  napisao je na Tviteru da je Trifunovićev potez licemeran i da treba da ga bude sramota.

- PSG je ovim srušio bojkot. Pošto on ništa ne radi bez dogovora sa Đilasom koji ga je i "nagovorio" da uđe u politiku, ovaj njihov dupli pas neće proći. Čudo nije i on suzu pustio. DJB više ništa neće raditi sa PSG i SzS. Sve maske su pale. Licemeri. Sram vas bilo sve zajedno - napisao je Saša Radulović.

On je dodao i da DJB više neće sarađivati sa PSG i SzS. 

Razvoj situacije u opozicionim krugovima, kao i svakodnevni sukobi na više frontova pokazuju da jedinstvo nikada nije ni postojalo, ali i da Dragan Đilas od početka povlači sve konce i plasiranjem priče o bojkotu pokušava da zakamuflira svoje istinske namere. 

Komentari (5)

Loading
Veki

08.05.2020 14:27

Pucaju po savovima, svako hoce deo kolaca i to ispoljavaju na jako cinican nacin. Narod sve vidi.

Milica

08.05.2020 22:23

@Filip - Opozicija samo razmislja o tome kako da napravi neki haos.

Kosta

08.05.2020 18:30

Nikad veće nejedinstvo nije bilo u opoziciji. Dozvolili su da im kolo vode Obradović, Đilas, i Sergej. Na šta je to spala opozicija?