ĐILAS JE FILIJALA SAMOOPREDELJENJA U BEOGRADU: Srpska lista poslala ubitačnu poruku lideru SZS

Autor: Tanjug

Vesti

06.05.2020

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Ðilas je filijala Samoopredeljenja u Beogradu, što pokazuje i ponašanje njegovih eksponenata na Kosovu i Metohiji - Rade Trajković, Nenada Rašića, kao i najnoviji ispad Marka Jakšića, saopštila je večeras Srpska lista.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Dragan Đilas

- Ðilasov predstavnik na KiM, poznat po tome što je podržao Gonđu Čauši na izborima za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice, otišao je i korak dalje, pozivajući deo srpske opozicije da sledi politiku Aljbina Kurtija u Beogradu - navodi Srpska lista.

Srpska lista upozorava i da, imajući u vidu da su Ðilasove metode i ciljevi političke borbe istovetni Kurtijevim, ne bi bilo ništa neobično da uskoro počne da guši suzavcem narodne poslanike u Skupštini Srbije.


- Mali je korak od mahanja motornom testerom u zgradi RTS-a do bacanja suzavca u sali za sednice Skupštine Srbije, i verujemo da je Ðilasu tako nešto već padalo na pamet i bez saveta njegovog papagaja na KiM - piše u saopštenju Srpske liste koja, osvrćući se na objavu Marka Jakšića na Tviteru, poziva nadležne organe Republike Srbije da istraže da li u pozivu na unošenje i aktiviranje bojnih otrova u srpskom parlamentu ima elemenata pozivanja na nasilno rušenje ustavnog poretka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
zdjurdjevic

07.05.2020 06:22

Šta im smeta Đilas. kada imaju dugogodišnjeg koalicionog partnera Haradinaja, za Srpsku listu prihvatljivog saradnika, , bez mrlje i mana (ako izuzmemo da je pobio ko zna koliko stotina Srba) u svojim dosadašnjim aktivnostima. ,

Nikola

07.05.2020 06:43

Đilas je glavni finansijer i pristalica nezavisnog Kosova.

Mira

07.05.2020 06:43

Djilas je lazni emotivac i lopov.

Jelena

07.05.2020 06:57

Izdajnici svoga roda.