ĐUKANOVIĆ: Nisam organizovao bakljadu, svaka prijava koju protiv mene podnesu kao orden!

Autor: Tanjug

Vesti

06.05.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović izjavio je danas da nije organizovao paljenje baklji, ali da mu je svaka najavljena krivična prijava protiv njega “kao orden”, jer se bori protiv toga da se, kako kaže, "zlikovci ne vrate na vlast"

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vladimir Đukanović

Ðukanović kaže i da je spreman, ako treba, da ide i na robiju za svoje ideje.

- Vidim pišu razne krivične prijave. Sve što mi napišu je orden, jer sam ponosam zato što se borim protiv njih, da se zlikovci ne vrate na vlast, zato što su nas ogulili, uništili i upropastili ovu zemlju - rekao je Ðukanović u Skupštini Srbije.

On je rekao da će i dalje podstrekavati ljude da se suprotstave bivšoj vlasti, ali da nije organizavao bakljadu.

- Što se tiče organizovanja, nažalost, nisam, ali sam spreman da prihvatim apsolutno sve to što mi navodite i ako treba da idem da robijam za svoje ideje - poručio je Ðukanović.

On je rekao da je prethodnih dana svašta doživljavao preko društvenih mreža od ljudi koji se kriju iza lažnih profila, da su ga psovali, pretili mu, psovali mu decu, ali poručuje da ga je to samo ojačalo.

Poslanik SNS je ocenio da Dragan Ðilas vodi kampanju po unapred smišljenom scenariju što se, kako je protumačio, videlo na snimku koji je objavio gde poziva snimatelja, kaže mu da snima, pa onda malo pozove Olju Bećković, pa se sve to širi po društvenim mrežama.

- Tačno vidite da je neko sve tu organizovao, zato što su nemoćni i ne znaju više šta da rade od besa, jer ih narod neće. I onda moraju da glume žrtvu - rekao je Ðukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading