Radoslav Marjanović: Đilasova medijska mašinerija zla nastavila sa brutalnim napadima na Vučićevu porodicu

Autor:

Vesti

05.05.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke reagovao je na jeftini glumački trik Dragan Đilasa, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

- Nakon što Draganu Đilasu nije uspeo jeftin glumački trik i pokušaj da beskrupulozno obmane javnost da je neko napao njegovu decu, koju istine radi niko i nigde nikada nije spomenuo, Đilasova medijska mašinerija zla je nastavila sa brutalnim napadima na porodicu i decu predsednika Aleksandra Vučića. 
Nije im bilo dovoljno to što su sledbenici Dragana Đilasa na društvenim mrežama i opskurnim portalima pozivali na silovanje i ubistvo Vukana, Milice i Danila, nego su sad po Đilasovom nalogu otišli i korak dalje započevši skandaloznu i nezapamćenu kriminalizaciju Danila Vučića, kome svojim fabrikovanim i sramnim pisanjem direktno crtaju metu na čelu. 

Bez obzira ko kakvu politiku zastupa nedopustivo je da bilo koji politički akter ili medij svesno zloupotrebljava decu svojih političkih protivnika u ovom slučaju decu predsednika Aleksandra Vučića u svakodnevnoj političkoj borbi. Podjednako je nedopustivo da politička ostrašćenost i mržnja dela opozicije relativizuje i opravdava sramne napade na decu predsednika Srbije.

Pružam punu podršku Aleksandru Vučiću u borbi za pristojnu, uspešnu i modernu Srbiju i u borbi protiv političkih profitera poput Dragana Đilasa, koji našoj zemlji i građanima nemaju ništa drugo ponude, sem bolesne želje i ambicije da bez izbora i podrške naroda po svaku cenu dođu ponovo do vlasti i fotelja - piše u saopštenju Radoslava Marjanovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading