Đorđević: Napadi Dragana Đilasa su sramni i nedopustivi, a suze su posledica toga što ne može da krade

Autor:

Vesti

05.05.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević, najoštrije je osudio napade na decu predsednika Aleksandra Vučića, koje je direktno naložio Dragan Đilas, zbog neuspelog pokušaja da suzama dobije ono što je naumio.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Zoran Đorđević

- Sramno je i nezamislivo da se na ovakav način mogu prikupiti politički poeni! Ništa drugo nismo mogli ni da očekujemo od Dragana Đilasa koji je od svojih građana besramno uzimao dok god je imao priliku. Verujem da su ove suze posledica toga što ne može da krade od svojih građana. 

Politika Srpske napredne stranke nikada se nije zasnivala, niti će, na sili i besramnim napadima na ono najvrednije - porodicu. Takvi i slični napadi moraju da se zaustave, jer Srbija treba da bude zemlja u kojoj nasilje ne sme da postoji ni u jednom obliku i u kojoj su naša deca sigurna - istakao je Đorđević.

Ni jedan pripadnik Saveza za propast Srbije nikada nije reagovao ni na jedan napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića a ovim orkestriranim performansom pokušavaju da dobiju jeftine poene, ali narod sve vidi i sve zna i imaće priliku da vrlo brzo oceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading