Vučić se oglasio posle napada na Danila: Boriću se za svu decu Srbije, ne samo za moju!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše tekst Krika, na čijoj meti se našao njegov sin Danilo, najavljujući da će na sve laži i napade odgovoriti po ukidanju vanrednog stanja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Oprostite sto vam danas neću odgovoriti. Imaću svo vreme ovoga sveta čim se završi vanredno stanje, da vam odgovorim na sve njihove laži, napade i suprotstaviću se siledžijama koji misle da imaju pravo da unište Srbiju - rekao je predsednik Vučić.

Vučić je dodao tim povodom da je njegov životni moto - borba:

- Moj životni moto je borba, a boriću se jače i više nego ikada. I boriću se za svu decu Srbije, ne samo za moju - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Danijela

05.05.2020 12:45

Mladog Danila su toliko vredjali i razapinjali da to nije bilo humano. Zeleli su mu lose, sto prelazi sve granice normale.

stanko

05.05.2020 13:00

Strasno. Sta su deca kriva. Uzas.

Tanjica

05.05.2020 13:13

Deca su nasa buducnost i moraju da se osecaju bezbedno u svojoj zemlji. Najstroze treba zabraniti mesanje dece u politicke igre,koje ivodi opozicija.

profesor1984

05.05.2020 13:16

Deca su najveće bogatstvo! Kako poštujemo svoju,moramo i tuđu! Borba za njih ne prestaje!