Vujović osudila napade na Vučićevu decu: Đilasove monstruozne pretnje su deo prljave igre!

Autor:

Vesti

05.05.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović izjavila je da lideri SzS po nalogu Dragana Đilasa kontinuirano, pa i tokom pandemije, vode beskrupuloznu kampanju protiv Aleksandra Vučića, njegove dece i svih koji ne misle kao oni.

Foto: Republika
Irena Vujović

- Nakon što je pokušao lošom glumom, zloupotrebljavajući i sopstvenu decu koju nikada niko nije pomenuo, da od sebe pravi žrtvu, ne iznenađuje što u toj prljavoj igri Đilas nikako ne propušta da preko svojih medija napadne decu Aleksandra Vučića. Sramno je što su Vučićeva deca godinama na meti napada Đilasovih pulena, a još sramnije što nikada niko iz SzS te monstuozne pretnje i uvrede nije osudio - navodi se u saopštenju.

- Očigledno je da Đilasu gluma lošije ide od trgovine reklamnim sekundama i uvećavanja prihoda njegovih firmi dok je bio na političkoj funkciji, kao što je i očigledno da ga nikada nije intresovalo koliko je dece plakalo kada im je oduzet Pionirski grad i napravljena kuća Velikog brata - projekat namenjen isključivo za bogaćenje Dragana Đilasa ili kada je majkama, porodiljama uskraćeno ono što im pripada.

U Srbiji su sva deca jednaka i svom snagom ćemo se boriti da im osiguramo bolju budućnost, kao što ćemo se i argumentima boriti protiv onih koji laži, najprizemnije uvrede i napade na porodicu političkog protivnika smatraju legitimnim sredstvom u političkoj borbi – rekla je Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
vojkan

05.05.2020 11:21

Đilas igra prljavo i ništa mu nije sveto.

Milica Milicic

05.05.2020 11:24

Izgleda da Djilas podstice pojedince da vredjaju decu predsednika Vucica.

Draginja

05.05.2020 11:31

Djilas gleda samo kako da iskoristi situaciju kako bi profitirao.

Odgovori 10 0
Brka

05.05.2020 11:35

Osudjujem pretnje i nasilje.