U Moravičkom okrugu još sedmoro zaraženih koronom, jedan pacijent na respiratoru

Autor: Republika

Vesti

03.05.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodnog dana registrovano je sedam novozaraženih pacijenata, četiri iz Čačka, dva iz Gornjeg Milanovca i jedan iz Ivanjice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Na području Moravičkog okruga korona virus je potvrđen kod ukupno 145 osoba - 88 iz Čačka, 49 iz Gornjeg Milanovca, pet iz Lučana i tri iz Ivanjice.

- Tokom prethodnog dana u Opštoj bolnici je od 15 pregleda u prijemno-trijažnoj ambulanti bilo pet prijema, jedan pacijent je otpušten kao izlečen, jedan je premešten na drugo odeljenje, a jedan bolesnik je priključen na respirator. Na infektivnom odeljenju hospitalizovano je 18 bolesnika - rekao je dr Mihailo Luković, šef Radnog tima.

U ambulanti Ljubić bile su tri osobe sa povišenom temperaturom, u izolacionoj sobi Doma zdravlja dva, a Hitna pomoć pregledala je jednu osobu, što je ukupno šest sa povišenom temperaturom. U privremenoj bolnici "plava hala" u Atenici bilo 17 pozitivnih lica na korona virus.

Prema izveštajima Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, na teritoriji Čačka je 14 izlečenih od COVID-19, u Gornjem Milanovcu 16.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading