SULJO, SMIRI SE! Ugljanin opasno provocira: Lider SDA otvoreno najavio da će kršiti policijski čas!

Autor: Tanjug

Vesti

02.05.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin (66) od danas će raditi u prostorijama stranke bez ozbira na mere zabrane kretanja ili okupljanja, saopšteno je danas iz te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug
Sulejman Ugljanin

SDA navodi da je odluku o deblokadi rada stranke za vreme trajanja vanrednog stanja donelo Predsedništvo 1. maja, a nakon što vlada Srbije i MUP nisu do danas odgovorili na njihovih pet zahteva da se predsedniku stranke koji u novembru puni 67 godina omogući rad za vreme vanrednog stanja.

Time su, ako navode, u SDA, njihovom predsedniku i samoj stranci onemogućili politički rad i delovanje, te će, dodaju, od danas Ugljanin poslove obavljati u službenim prostorijama stranke.


U saopštenju se navodi i da SDA Sanžaka smatra da je odlukom o proglašenju vanrednog stanja u Srbiji i zabrani kretanja osobama starijim od 65 godina na javnim mestima Ugljaninu bio onemogućen rad i političko delovanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading