Ruski mediji objavili prijateljsku poruku: Vučić i Modi poželeli Mišustinu brz oporavak od korone!

Autor:

Vesti

01.05.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je brz oporavak premijeru Rusije Mihailu Mišustinu, o čemu su izveštavali mediji u Rusiji.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic
Aleksandar Vučić

Vučić se obratio u svojoj poruci na ruskom jeziku i poželeo ruskom premijeru da što pre ozdravi.

- Dragi Mihail Mišustine, želim Vam brz oporavak. Uveren sam da će Vam vitalna energija, snaga i optimizam koji su vam svojstveni biti jači od bolesti - rekao je Aleksandar Vučič.

Indijski premijer Narendra Modi takođe je poželeo ruskom premijeru Mihailu Mišustinu dobro zdravlje i što brži oporavak od koronavirusne infekcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihail Mišustin

Podsećamo, premijer Rusije Mihail Mišustin objavio je svoj pozitivni rezultat testa na koronavirus u četvrtak, 30. aprila, tokom razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin rekao je da se premijer redovno proverava na prisustvo bolesti, ali niko se ne može izolovati od virusa.

Danas, 1. maja, Mihail Mišustin čestitao je Rusima praznicima proleća i rada, primetivši da ovaj dan objedinjuje sve koji su navikli na naporan i kreativan rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading