Srpska policija zadala udarac narko dilerima: Za nedelju dana zaplenili preko 190 kilograma droge!

Autor:

Vesti

01.05.2020

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zahvalio se pripadnicima MUP-a koji su samo ove nedelje zaplenili više od 190 kilograma narkotika i zadali odlučan udarac narko dilerima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Želim da iskažem ogromnu zahvalnost pripadnicima policije koji i u vanrednom stanju ne zaboravljaju svoj osnovni zadatak - borbu protiv kriminala. Samo ove nedelje zaplenili su više od 190 kilograma narkotika i zadali odlučan udarac narko-dilerima - rekao je Stefanović.

On je poručio da ovi rezultati jasno govore da su se prevarili svi oni koji su pomislili da će uspeti da iskoriste trenutak dok se Srbija suočava sa koronavirusom, a pripadnici policije snažno bore da pomognu zdravstvenom sistemu da suzbije ovu opaku bolest.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nebojša Stefanović

- Prevarali su se ako su mislili da policija neće obratiti pažnju i da neće imati snažan odgovor na svaku njihovu aktivnost. Tako će biti i ubuduće. Ni trenutna situacija ni budući zadaci koje bude dobila od građana Srbije, policiju neće sprečiti da istovremeno bude i jedan od najsnažnijih štitova u borbi protiv kriminala. Naša deca i naši građani biće sigurni, a mi ćemo i tokom ove godine nastaviti sa snažnim udarom na narko-dilere - poručio je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading