(VIDEO) INCIDENT ISPRED SKUPŠTINE: Sergejevo obezbeđenje nasrnulo na penzionere

Autor: Republika

Vesti

30.04.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje Sergeja Trifunovića verbalno je nasrnulo je penzionere u centru Beograda, saznaje Republika.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Skandal majstor: Sergej Trifunović

Incident se dogodio tokom nezakonitog protesta koji je u vreme policijskog časa organizovala neodgovorna srpska opozicija okupljena oko Dragana Đilasa.

Ispred srpskog parlamenta, okupila se i nekolicina nezadovljnih građana koja je skadirala parole protiv lidera opozicije, što je bio i okidač da dođe do žustre rasprave u koju se uključio i sam Trifunović.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Takođe, Trufunović se uredno pozdravio sa jednim od demonstranata koji je uzvikivao uvredljive parole protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Anja

30.04.2020 17:31

Reci opozicionara da postuju zakon padaju u vodu samim ovim cinom, u vreme policiskog casa na ulicama bez dozvola jako los primer daju oni kao obrazovani ljudi politicari. Zakon je isti za sve

Odgovori 19 1
Električar

03.05.2020 11:42

@Anja - Ulična opozicija se svadja sa biračima (glasačima). Ludilo. Opozicija iz jedne greške u drugu grešku. Rade kao muve bez glave. Tako će i proći.

Odgovori 11 0
Lune

30.04.2020 18:07

Policija ne radi svoj posao. Preterala opozicija ali i vlast svojim popuštanjem.

Odgovori 23 1
Mile

30.04.2020 18:08

Opozicija može samo na brutalan i nasilnički način da pokušava da dođe na vlast. To već godinama čine, a na žalost, evo koriste i ovu izuzetno tešku situaciju, za svoje bolesne ciljeve. Izbori će pokazati i dokazati kome će građani ukazati svoje poverenje.

Odgovori 18 1