Mirijevo GORI! Građani rekli GLASNO NE svima koji navijaju za koronu protiv Srbije

Autor: Objektiv

Vesti

29.04.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orilo se "Đilase, lopove".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Brojni građani iz Mirijeva su večeras u 20.30 časova sa svojih prozora i terasa pravljenjem buke pokazali da ne podržavaju one koji su navijali za koronu protiv Srbije.

Nekoliko videa koji potvrđuju ovo možete pogledati OVDE.

Pored Mirijeva, građani opština Voždovac, Zemun, Zvezdara i Rakovica su takođe večeras napravili lepu koreografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Samanta

29.04.2020 20:25

Veliko NE hejterima,lopovima,prevarantima i onima koji su hteli nase gradjane da odvedu u smrt pozivajuci ih u vreme zabrana da izadju na ulice i krse mere a sve u cilju svoje prljave politicke kampanje!

Jojka

29.04.2020 20:28

Gradjani su rekli glasno NE za sve one koji ne vrednuju živote naših gradjana i sav uložen trud svih medicinskih radnika u ovoj borbi

Odgovori 13 4
Mima

29.04.2020 20:29

Bravo za Mirijevo.

Odgovori 12 4
Ivana

29.04.2020 20:31

Veliko NE tajkunima I onima koji ne žele dobro svom narodu.Veliko NE za sve one koji su se krili I nisu želeli da pomognu ništa u borbi protiv epidemije.Veliko NE kukavicama koje udaraju u šerpu ,samo filozofiraju I ništa ne rade.A Veliko DA svim našim junacima I herojima tj.našim najboljim lekarima koji su se danonoćno borili protiv epidemije.Veliko DA I za naše penzionere I sve gradjane koji su bili odgovorni I disciplinovani.