Đilas tajkun, Bole potrčko i klasični grebatori!

Autor:

Vesti

29.04.2020

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor CEBEF i funkcioner SNS Damir Handanović ističe da "korona koalicija koju vodi prepredeni Đilas, a čiji je glavni potrčko Bole Obradović, pokazala je ovih dana svoju glavnu osobinu".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Damir Handanović

- Osim Đilasa, koji je tajkun prve kategorije i ozbiljan otimač para, ovi ostali, pokazali su pravo svoje lice, grebatorsko. Koliko jadni morate biti da kazete “E, hajde da se nalepimo na aplauze lekarima i da se malo grebemo za podršku nama da bismo preživeli jer smo totalni neradnici?” Da imaju obraz, bilo bi ih sramota da im to padne na pamet, ali ovako, ovo je potpuno očekivano. Klasični grebatori - navodi Handanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
star

29.04.2020 07:35

Nemaju ni malo obraza ovi samoproglašeni lideri opozicije, koji bi sve da učine samo da nanesu štetu građanima i državi Srbiji.

Milasin

29.04.2020 07:36

KLASIČNI GREBATORI.

slavko

29.04.2020 07:39

Najtuznije je sto koriste epidemiju za licnu promociju i napad na vlast. Dno od opozicije.

Milica

29.04.2020 07:43

To je ekipa propsti, koja samo gleda svoj lični interes, baš ih briga za narod. Ali će im to biti vraćeno na izborima, kada će im staviti do znanja koliko ih cene i poštuju.