HOĆE NA SEDNICU, NEĆE NA SEDNICU! Milojičić: Ne znamo zašto se vrh stranke predomislio

Autor: Tanjug

Vesti

27.04.2020

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena kaže da mu nije jasno zašto je vrh stranke prvo doneo odluku o učešću u radu parlamenta, pa je danas poništio, mada će, kaže, poštovati tu odluku, a za one koji planiraju okupljanje u vreme kada se pojavljuju novi oboleli od korone i mrtvi - kaže da su nerazumni.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Radoslav Milojičić Kena

Milojičić je kazao i da će poslanici demokrata danas imati sastanak putem zum aplikacije i da će razgovarati o odluci DS i o sutrašnjim aktivnostima.

- Siguran sam da će poštovati odluku stranke da ne učestvujemo na sutrašnjoj sednici parlamenta. Sa mnogim odukama se nismo slagali i do sada, pa smo ih ispoštovali - rekao je Milojičić za Tanjug i dodao da DS nije ni (Zoran) Lutovac, niti bilo ko od njih, i da je veća od svih.


- Meni samo nije jasno šta se to promenilo, pa je neko glasao da se uđe u skupštinu, a da dan posle bude protiv toga. Voleo bih da čujem koje su okolnosti dovele do promene stava - rekao je Milojičić.

- Niko nas nije obavestio o razlozima, a težimo demokratiji - ističe Milojičić.

On je poručio da DS ne sme da se ponaša kao SNS koja, prema njegovoj oceni, ne poštuje institucije i procedure.

Za one koji "pozivaju na okupljanje u vreme policijskog časa, i to kada se dnevno razboli 400 ljudi, a petoro umre", kaže da "treba da posete lekara, ali ne za koronu".

Upitan da li misli na nekog iz opozicije, s obzirom da su njihovi predstavnici danas najavili protest za četvrtak u 18 časova ispred skupštine, Milojičić je ponovio da "svako ko želi da se okuplja u vreme policijskog časa, dok dnevno izgubimo petoro ljudi, treba da poseti lekara".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading