Boško pozvao na protest za vreme policijskog časa! Rešio da preuzme vlast na BUKU

Autor: Republika

Vesti

27.04.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri i jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa, Boško Obradović poslednjih godina na sve načine pokušava da iskamči po neki glas od građana tako što metode svoje "političke" borbe pokušava da dovija na svaki mogući način.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Naime, Obradović je u poslednjoj u nizu svojoj političkoj akciji pozvao građane da se protiv vlasti bore bukom.

- Vreme je za pobunu! Sa građanima svako veče od 20, 05 - Bukom protiv tiranije, a kao narodni poslanici i lideri političkih organizacija ujedinjene Srpske opozicije u četvrtak u 18 časova - protest ispred Doma Narodne skupštine! Dosta sa zatvaranjem od četiri dana i kršenjem Ustava! - napisao je Obradović na Tviteru.

Kao što se može videti on je otišao korak dalje i pozvao na protest ispred Narodne skupštine, sa početkom u 18 časova u četvrtak, baš kada počinje policijski čas.

Podsećamo, Obradović je najpre "seo u krilo" Draganu Đilasu, pa se prikačio studentskim protestima, pa neke svoje bliske saradnike "pustio niz vodu", a sad je izabrao da na buku i navodnu "građansku neposlušnost" dobije koji glas, jer očigledno da je "doterao cara do duvara".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Zoran

27.04.2020 12:22

Od njega se tako nesto i ocekuje.

Natasa

27.04.2020 12:30

Boško je dno dna!

Boki

27.04.2020 12:56

Nek neko objasni ovoj pajacu značenje vandrednog stanja i policijskog časa!

Kaja

27.04.2020 13:02

Boško bi prodao Srbiju za dinar.