Počela izgradnja zgrade za korisnike "Samačkog bloka" u Kosovskoj Mitrovici: Vesiću posebna zahvalnost jer je izgurao ovaj projekat

Autor: Republika

Vesti

27.04.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U severnoj Kosovskoj Mitrovici danas je počela izgradnja zgrade za socijalno ugrožene porodice i osobe koje su u požaru 2017. ostale bez domova, a finansiranje izgradnje 22 stambene jedinice obezbedio je Grad Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/T. Radovanović
Goran Vesić

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić obišao je danas radove na izgradnji zgrade u kojoj bi trebalo da budu smeštena lica iz "Samačkog bloka", prenosi portal Kosovo onlajn.

Spirić je zahvalio Gradu Beogradu i posebno zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću.

- Posebnu zahvalnost dugujemo Vesiću jer je njegovim požrtvovanjem i zalaganjem Grad Beograd za izgradnju ove zgrade izdvojio 42 miliona dinara - istakao je Spirić.

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju izdvojila je 5.850.000 dinara za sanaciju stare zgrade, a tim novcem zgrada je pokrivena i sprečeno je dalje propadanje.

Završetak radova na izgradnji nove zgrade planiran je za novembar ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading