Savez za Srbiju izlazi na izbore!

Autor: Pink, Informer, Republika

Vesti

24.04.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je televizija Pink ekskluzivno saznala, Savez za Srbiju Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića odlučio je da izađe na izbore, kad god oni budu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Jedan od najglasnijih zagovornika bojkota Dragan Đilas

Ovom odlukom Đilas i njegovi puleni su dokazali da su sve vreme nameštali predsedniku Srbije afere sa koronavirusom kako bi oslabili njegovu moć i na izobrima ga srušili.

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić dan i noć borio da nabavi respiratore, medicinsku pomoć i borio se za narod i Srbiju za vreme epidemije koronavirusa, opozicija na čelu sa Đilasom, Obradovićem i Jeremićem samo je pravila plan kako da sruše Vučiča i dođu na vlast kako bi nastavili sa krađom tamo gde su stali 2012. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Aleksa

24.04.2020 20:02

Ček samo malo...Jel izlaze ili ne? Nikako da se dogovore sami sa sobom?

Mima

24.04.2020 20:12

Ko će njima još verovati kad oni sami ne znaju šta hoće.

kaca

24.04.2020 20:19

auuuu mislim da Vucic nece moci veceras da spava od straha. Dobio je "velike" protivnike na izborima sa "ozbiljnim planom i programom". ahahahahhahahaha

kaca

24.04.2020 20:23

Taman neka izadju. Ako uspeju da uopste i skupe potpise za kandidaturu... To su ti "ozbiljni " politicari dosledni svojih principa...