Dačić: Er Srbija se vraća svom poslu, Vlada više neće organizovati humanitarne letove

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.04.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije vise neće organizovati humanitarne letove za prevoz naših državljana iz inostranstva, osim ako ne bude nekog izuzetka, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. PETROVIĆ
Ivica Dačić

- Vlada Srbije više neće da organizuje humanitarne letove, nego se Er Srbija vraća svom poslu. Aerodrom nije ni bio zatvaran, tako da sada sve zavisi da li će i sa kim mogu da sarađuju i gde su još otvoreni aerodromi u Evropi - rekao je Dačić za TV Prva.

Upitan o dokumentima koja će biti potrebna građanima za odlazak na letovanje i putovanje u inostranstvo, Dačić kaže da je o tome sada rano govoriti.

- Veoma je rano govoriti o nečemu što, iako je blizu, toliko je daleko. U ovom trenutku EU, ceo sveti i mi ne znamo kako će izgledati nivo relaksacije mera u narednom period - kaže Dačić.

Naveo je da kako epidemija slabi, idemo putem relaksacije mera, a da će se otvaranje granica usaglašavati sa okolnim zemljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading