SERGEJ OBRNUO PLOČU I ISPALIO ĐILASA: Spremite se, PSG Ide na izbore, lično ću skupljati potpise

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

24.04.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, obratio se članovima PSG-a video-porukom u kojoj je najavio da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani. On je naveo i da je "našao novac" za registrovanje stranke i da će lično učestvovati u prikupljanju potpisa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović

- Molim vas da svi ostanete u kontaktu telefonom i da se spremate jer ovo će se u jednom trenutku završiti – verovatno krajem maja ili početkom juna. Prosto treba biti spreman da se bukvalno fuzionišemo u jednom danu… Dakle onako vojnički spremni - poručio je Trifunović u video obraćanju.

On je dodao i da je moguće da PSG izađe na izbore, “kad god budu raspisani”. Kako je rekao "kao što mu je ranije osećaj govorio da ne treba izaći na izbore, sada mu govori suprotno – da ima smisla izaći i rasturiti”.

- Da vam kažem da je vrlo moguće da mi na sledeće izbore izađemo kad god oni budu raspisani, jer mi se čini da to ima smisla. Ljudi će biti utučeni i prilično će im do*izdeti ova situacija. Neki moj osećaj, kao što je ranije govorio da ne treba izaći, sada mislim da ima smisla izaći i rasturiti. Živimo kao da će 500 godina biti mir, a spremajte se kao da će biti rat, kako je drug Tito govorio - kazao je Sergej.

Dobra stvar, kako je rekao, je i to što je “našao novac” za registrovanje stranke.

- Vaš predsednik je našao novce za registrovanje stranke. Ja hoću da mi skupimo 10.000 potpisa, neću da kupujemo stranku. Lično ću da idem od vrata do vrata i da učestvujem u prikupljanju potpisa - poručio je Trifunović.

Podsetimo, PSG je u januaru doneo odluku o bojkotu izbora koji su bili zakazani za 26. april. Međutim, nakon prekida izbornih procesa pojedini članovi opozicije su istakli da treba preispitati odluku o bojkotu.

Ne tako davno, sam Trifunović bio je vrlo oštar prema onima koji su ranije najavili izlazak na izbore, te je kritikovao one pojedince iz opozicije koji su podržali ideju o izlasku na izbore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading