"Obradović se i dalje nada da će motornom testerom doći na vlast"

Autor: Tanjug

Vesti

24.04.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedina politika lidera opozicione stranke Dveri Boška Obradovića jeste nastojanje da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću po svaku cenu i najbezočnijim lažima nanese politička šteta", ocenio je danas potredsednik vladajuće Srpske narodne stranke (SNS) Marko Ðurić.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Boško Obradović

U saopštenju za javnost, on je istakao da ni Obradović ni njegovi “saradnici u laži” iz Saveza za Srbiju, nemaju čemu da se nadaju dok god "srpski narod čvrsto stoji iza državotvorne politike koju oličavaju Vučić i Srpska napredna stranka".

- Godinama Obradović u lažnoj brizi za Kosovo i Metohiju upozorava na nepostojeće urote i izdaje, a zapravo za sve to vreme Srbija permanentno jača svoj uticaj u južnoj pokrajini i uspešno preokreće trendove u međunarodnoj politici kada je reč o poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje - naveo je Ðurić, koji je i direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM.


- Obradović se i dalje nada da će na vlast doći motornom testerom, a ne glasačkim listićem, međutim to se neće dogoditi, a on je i dalje slobodan da na izborima pokaže kolika je njegova stvarna politička težina i ugled u narodu - zaključio je Ðurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading