Boško na stranputici: Više veruje propalim Šiptarskim političiraima nego našim institucijama - brutalno optužuje Vučića za izdaju Kosova

Autor:

Vesti

22.04.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović još jednom je izneo nepotvrđene i neistinite informacije kojima optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića za navodnu izdaju.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Boško Obradović

Naime, on je na društvenoj mreži Tviter izneo niz "neverovatnih" informacija u kojima tvrdi da sadašnje državno rukovodstvo priprema izdaju Srbije i Kosova.

- Dakle, kao što smo i govorili, spremni su da menjaju naše za naše, ne samo da izdaju i predaju Kosovo i Metohiju već i da poklone i Preševo pride, samo da ispune zadatke onih koji su ih doveli na vlast i ostanu na vlasti po svaku nacionalnu cenu. Robija zove!

Sve ovo je iskonstruisana priča bivšeg premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija, koji je danas u jednoj izjavi rekao da je njemu tražena zamena teritorija, te da je zbog toga izvršen navodni državni udar i on izgubio poverenje parlamentarne većine.

Aljbinu Kurtiju je zbog niza loših političkih odluka, od kojih je najznačajniji ulazak u sukob sa SAD zbog insistiranja na taksama na srpsku robu, iako je naporima predsednika Srbije i ostalih učesnika u pregovaračkom procesu dogovoreno da se takva anticivilizacijska mera ukine, izglasano nepoverenje u skupštini.

Bošku Obradoviću sada preostaje da odgovori na niz tvrdnji koje je izneo u svojim optužbama: Ko su to oni koji su doveli Vučića na vlast? Ko su ti sa kojima je predsednik Srbije navodno dogovorio izdaju nacionalnih interesa? Da li su to amerikanci? Ako jesu, pa Obradović ne izbija iz američke ambasade i trebalo bi da predstavi javnosti šta on tamo uopšte radi?

Ovime je predsednik pokreta Dveri potvrdio da više veruje Šiptarskim političarima nego predstavnicima vlasti u svojoj državi. Ko god da je na vlasti, taj je izabran legalno i legitimno na izborima kao predstavnik naroda za koga ljudi smatraju da najbolje može da reprezentuje njihove interese. A koga predstavlja Aljbin Kurti? Političara koji se zalagao za Veliku Albaniju, predstavnika privremenih institucija koji je rekao da nikada neće dozvoliti Zajednicu Srpskih opština i time prekršio sve principe međunarodne politike i poštovanja dogovora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Mara

22.04.2020 20:35

Pa njegov gazda Djilas je prodao Kosovo, toga se ne seca, ili se pravi lud?

Mare

22.04.2020 20:35

Bosko jedino sto zna to je da napada postene i vredne ljude koji su mnogo puta bolji od njega, zato ih i napada.

Klajne

22.04.2020 20:40

Ponizava svoj narod, vise veruje siptarima, lazni patriota. A za izdaju KiM nek se obrati Djilasu i Jeremicu.

Mava

22.04.2020 20:45

Ko jos uzima za ozbiljno coveka (ako mogu tako da ga nazovem) koji na sve moguce nacine pokusava da urusi ugled nase drzave?