Mirković: Đilas mrzi srpsku zastavu i Srbiju, građani to dobro znaju!

Autor:

Vesti

20.04.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Javnost u Srbiji odavno već zna da Dragan Đilas ne voli srpsku zastavu kao i da ne voli Srbiju. To je priznao i sam nedavno u kućnom videu iz izolacije, u koju je sebe stavio dok je pozivao penzionere da izađu na ulicu i zaraze se", navodi u saopštenju šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković.

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

- U tom kućnom videu Đilas je rekao da ne veruje srpskoj državi već UNICEF-u.

Još se sećamo kako se Đilas protivio izgradnji jarbola sa srpskom zastavom na Ušću. Zato nas i ne čudi što Đilasov potrčko Nikola Jovanović napada podelu srpskih zastava u Beogradu. Sigurni smo da bi Đilas, Jeremić i Obradović više voleli da umesto srpskih budu zastave UNICEF-a ako ne i nekih drugih država. Što se Srpske napredne stranke tiče, nama je odavno jasno da Đilas mrzi srpske zastave kao što mrzi Srbiju i voli UNICEF. Građani Srbije to dobro znaju pa zato za Đilasa niko i ne glasa. 

Žalosno je što Đilasov potrčko Nikola Jovanović optužuje Grad Beograd da je iz budžeta kupio zastave. Da ima mozga znao bi da je takva kupovina moguća samo preko javne nabavke koja se nikada nije ni dogodila. Prema, tome logičan zaključak za svakog građanina, osim za Jovanovića, je da je grad srpske zastave koje je podelio svojim građanima dobio na poklon. Dakle, za izradu i podelu srpskih zastava nije izdvojen ni jedan jedini dinar iz budžeta grada Beograda.

Znam da je Đilasu i Jovanoviću to teško da razumeju ali postoje patriote u ovoj zemlji koje žele da kupe srpske zastave i poklone ih Beogradu. Dakle, žao nam je što mrzite Srbiju i srpske zastave, ali ne možemo da vam pomognemo da se izlečite od te mržnje. Nemate pravo da zbog te mržnje lažete i da obmanjujete građane - kaže Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading