(FOTO) Vesić: Zastavi Srbije je mesto u svakom domu

Autor: Republika

Vesti

19.04.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U čast najvećeg hrišćanskog praznika - Uskrsa, Grad Beograd doneo je odluku da u ime predsednika Republike pokloni građanima deset hiljada srpskih zastava kako bi na taj način stanovnici glavnog grada pokazali podršku lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima i svima onima koji se u ovoj situaciji bore za živote ljudi, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Beograd 19. april

- Većina građana stavila je zastave i danas možete da vidite čitave ulice na teritoriji grada gde su građani izneli zastave i postavili ih na ulaze i balkone. Na taj način pokazujemo da dajemo podršku našim herojima, lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima i drugom medicinskom osoblju, kao i policajcima, vojnicima i drugim herojima Beograda koji su svaki dan na terenu i bore se da sačuvaju što više ljudskih života - rekao je Vesić.

On je gostujući na TV Pink zahvalio svim građanima koji su to uradili.

- Srbija je jedina zemlja koju imamo i borba koju vode predsednik, Vlada i svi građani zajedno poštovanjem propisanih mera, predstavlja borbu za očuvanje ljudskih života i Srbije - rekao je Vesić.

On je naglasio da je danas iz Beograda u svet poslata lepa poruka i izrazio nadu da će praksa isticanja zastave Srbije nastaviti da postoji i nakon epidemije.

- Mesto zastavi Srbije je u svakom domu, jer je to zastava svih nas - istakao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading