BAHATO! SERGEJ U KOLIMA S OZNAKOM POLICIJE!

Autor:

Vesti

16.04.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, glumac i lider Pokreta slobodnih građana (PSG), koji ima debeli policijski dosije, čuven po izazivanju udesa, vožnji u pijanom stanju i(li) pod dejstvom narkotika, krstari drumovima u automobilu koji, verovali ili ne, ima oznaku srpske policije. Trifunović, kako je dokumentovao foto-reporter Srpskog telegrafa, vozi crni audi na kom je službena nalepnica, ni manje ni više, nego Uprave kriminalističke policije (UKP).

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/Srpski telegraf
Sergej Trifunović i njegov Audi sa policijskom oznakom

O tome svedoči niz fotografija i video-snimak koje je u Beogradu snimio naš foto-reporter. Na jednom se vidi kako opozicioni lider koji neretko ima sukobe sa zakonom na parkingu kod tog automobila, čija su vrata otvorena, razgovara sa devojkom.

Trifunović je za Srpski telegraf, iako po svom običaju vulgarno, praktično potvrdio da vozi kola sa službenom oznakom UKP.

- A šta to vas boli ku*ac - odgovorio je lider PSG na pitanja našeg lista zašto vozi kola sa oznakom policije, kada je, po kom osnovu i od koga dobio tu dozvolu.

Foto: Srpski telegraf
Policijska oznaka na Sergejevom Audiju

Enigma je zato otkud lider PSG, sa podebljim dosijeom, u crnom audiju sa legitimacijom UKP. On je, naime, zbog kršenja zakona često imao posla sa policijom - samo prethodne decenije napravio je na desetine (saobraćajnih) prekršaja, od kojih su mnogi bili ugrožavanje sopstvene bezbednosti, ali i bezbednosti drugih ljudi.

On je imao udes u januaru, kad se pod dejstvom, kako se navodilo, kokaina zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu. I pobegao s lica mesta.

Foto: Srpski telegraf
Sergejev Audi sa policijskom oznakom

Posle samo dvadesetak dana, u februaru, na novosadskom auto-putu se svojim audijem Q2 zakucao u fijat koji je išao ispred.

MUP: Nije naše obeležje

Srpski telegraf je juče pokušao da od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije dobije odgovor kako je moguće da se Sergej Trifunović vozi u automobilu sa policijskom oznakom.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije

U MUP nam je nezvanično rečeno da to niti je zvanična oznaka, niti obeležje, niti nalepnica Uprave kriminalističke policije.

- Radi se o nalepnici jednog policijskog sindikata, koji nije reprezentativan - rečeno je nezvanično Srpskom telegrafu.

On je, kako se navodilo, čak šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sedam puta je uhvaćen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta van naselja. Jednom je prekoračenje bilo za više od 80 kilometara na sat. Prolazio je kroz crveno, preticao preko pune linije. Kršio je zabranu upravljanja vozilom, i to četiri puta. Kažnjavan je i zbog vožnje sa nevažećom vozačkom dozvolom, pa i zbog vožnje vozila kojem je istekla registracija. Hvatan je četiri puta zbog telefoniranja za vreme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom, tri puta je vozio motor bez kacige.

Trifunović je čak pravio saobraćajne prekršaje i na reci. Rečna policija ga je avgusta prošle godine zaustavila na Savi u Beogradu jer je svoj gliser sirej 220 vozio brzo u gradskoj zoni reke i tako ugrozio druga plovila. I ne samo to, nije imao ni dozvolu za upravljanje gliserom.

NOVINARKE NAZIVAO KURVAMA, VUČIĆA HITLEROM

Osim divljanja u saobraćaju, Trifunović se "proslavio", između ostalog, i vređanjem novinarki, kojima je govorio da su kurve. Novinarska udruženja su tražila izvinjenje, ali to na njega nije imalo nikakvog efekta, pa je nastavio po starom.

Na njegovo ponašanje reagovao je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je poručio da oni koji vređaju žene, a govore o pristojnoj Srbiji zapravo sami nisu deo pristojne Srbije jer je reč o ljudima koji se kreću u uskom socijalnom okruženju, u kojem izgleda misle da je sve dozvoljeno protiv političkih protivnika.

Foto: e-stock/NENIŠKA
Sergej Trifunović

- Zamislite kako bi trebalo ja da reagujem na to da sam Adolf Hitler ili Pinoče i sve drugo, svaki dan. Taj lider SZS (Sergej Trifunović) govori da sam Hitler. Zamislite, čovek koji je ubio 70 miliona ljudi, a ja sam valjda taj... - rekao je Vučić u izjavi za srpske medije tokom skupa u Davosu na pitanje kako stati na put vređanju i omalovažavanju, a nakon poslednje uvrede Sergeja Trifunovića na račun novinarke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading