Stefanović odbrusio Đilasu: Jedino čime se bavi jesu napadi na vlast iz udobne fotelje svoga doma

Autor:

Vesti

10.04.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Upravo zahvaljujući merama Vlada Republike Srbije u ukupnom broju obolelih i preminulih od koronavirusa imamo znatno manji broj penzionera u odnosu na druge zemlje. Nismo se kao Dragan Đilas bavili jeftinom demagogijom i uspeli smo da sačuvamo najosetljiviju grupu našeg stanovništva", rekao je potpredsednika Vlade Republike Srbije Nebojša Stefanović povodom napada lidera Saveza za Srbiju na predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Nebojša Stefanović

- I baš zato nemamo ništa protiv njegovih svakodnevnih saopštenja u kojima jedino čime se bavi jesu napadi na vlast iz udobne fotelje svoga doma. Ne postoji nijedno u kojem ne spominje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ljude iz Vlade, te nikoga u Srbiji ne može prevariti da se ne bavi samo i isključivo politikom u ovim teškim vremenima.

Afere iz vremena Dragana Đilasa i DS-a dobile su epiloge u optužnicama, a to što je Đilas podmetnuo da ugovore umesto njega potpisuju direktori javnih preduzeća, menadžeri i direktori kompanija koji će za to odgovarati pred sudovima sasvim dovoljno govori o njemu.

Sve bajke koje danas pripoveda kako bi ojačao ekonomiju, povećao penzije, plate zdravstvenim radnicima i gradio bolnice imao je priliku zajedno sa svojom partijom punih 12 godina koliko su bili na vlasti da pretoči u realnost. Ali nije, jer tada su na njihovoj agendi neki drugi džepovi imali prioritet.        

Baš zato kada danas kaže da veruje da predlaže nešto dobro i korisno, građani znaju da je to dobro i korisno jedino za njega i razne tajkune. Za narod u Srbiji zasigurno nije - stoji u saopštenju Nebojše Stefanovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading