SULJA BI DA BUDE VAŽNIJI OD ODLUKE VLADE: Ugljanin tražio dozvolu za kretanje tokom vanrednog stanja

Autor: Tanjug

Vesti

09.04.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SDA Sandžaka traži od vlade da "neodložno" izda dozvolu za kretanje predšedniku te stranke Sulejmanu Ugljanina za vreme trajanja vanrednog stanja, uz tvrdnje da ograničenje koje ima zbog njegovih godina ne može biti razlog zbog koga bi mu se uskratilo pravo na kretanje i političko delovanje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Sulejman Ugljanin

Kako se navodi u saopštenju, stranka je više puta od MUP-a zatražila dozvolu za kretanje svog predsednika za vreme trajanja vanrednog stanja i dodala da se ministar policije tim povodom još nije oglasio.

SDA Sandžaka kaže da vanredno stanje ne može biti alibi da se suspenduje njihov rad i poziva vladu da “neodložno” izda dozvolu za kretanje Ugljaninu.


Mera zabrane kretanje Sulejmana Ugljanina, kako navode, se odnosi na godine starosti i ne postoje drugi razlozi po kojima bi se predsedniku SDASandžaka uskratilo pravo na kretanje i političko delovanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
misterNO

09.04.2020 19:46

Pa, smanjite mu godine,aman!.:)))