Stefanović otkrio koliko je policajaca zaraženo koronom

Autor: Tanjug

Vesti

06.04.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da su prema najnovijim informacijama 42 pripadnika MUP-a zaražena virusom korona, dok je nešto više od 900 u samoizolaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Nebojša Stefanović

Gostujući na TV Pink, Stefanović je naveo da je bilo očekivano da će se određeni broj policajaca zaraziti, zbog svakodnevnog kontakta sa građanima, te da za sada imaju dovoljno poilicajaca koji pokrivaju dnevne zadatke.

Prema njegovim rečima, policija aktivno radi na kontroli samoizolacije i kretanja u vreme policijskog časa i podseća da je proteklog vikenda za vreme policijskog časa, od subote u 13 do ponedeljka do pet sati ujutro, uhvaćeno između 600 i 700 ljudi bez dozvole za kretanje.


Najviše kršenja je bilo, dodaje Stefanović, u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, dok je najmanje bilo u Prijepolju, Jagodini, Vranju i Somboru.

Stefanović ističe da je na ulicama u vreme policijskog časa angažovan veliki broj policajaca, patrola, presretača i kamera, koji pokrivaju sve teritorije.

Ministar navodi i da su pripadnici MUP-a angažovani i na redovnim aktivnostima kao što su borba protiv organizovanog kriminala, nakrodilera...

- Imamo smanjenje kriminaliteta u Srbiji, ali to ne znači da nismo budni i da manje radimo - zaključio je Stefanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading