MUP izjavio saučešće porodici kolege koji je preminuo od posledica koronavirusa

Autor:

Vesti

05.04.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova izražava najdublje saučešće porodici kolege Radovana Tijanića, pripadnika Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a, koji je preminuo u KBC "Dragiša Mišović" od posledica korona virusa.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

- Reč je o nenadoknadivom gubitku za Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radovan Tijanić je u našem timu bio poznat kao izuzetan profesionalac, požrtvovan radnik i veliki borac za informacionu bezbednost Srbije - rekao je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

Tijanić je u Ministarstvu unutrašnjih poslova proveo ceo svoj radni vek, a tokom gotovo 34 godine rada obavljao je poslove logistike, policijskih evidencija, analitike i bio je zaposlen u Odeljenju Beograd Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a. Preminuo je u 58. godini života i iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading