(FOTO) I radnici "Puta" su heroji! Gradonačelnik Novog Sada zahvalio svima koji rade u komunalnim preduzećima

Autor: Republika

Vesti

03.04.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se radi 30 ulica u Veterniku, a investicija je vredna 100 miliona dinara, saopštio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Iako je proritet svih prioriteta sada borba protiv korona virusa i zaštita života svih naših građana, prvi čovek Novog Sada ističe da I pored toga moramo da nastavimo da živimo I dalje.

- Sva komunalna preduzeća rade i trude se da unaprede kvalitet života građana i da budemo spremni da kad ova pošast prođe da nastavimo da živimo i da radimo. Trenutno radnici JKP Puta rade 30 ulica u Veterniku, a ukupna vrednost te investicije je 100 miliona dinara. Pokušaćemo da radimo sve ono što možemo da ne zaustavimo da se grade ulice. Zato su za mene veliki heroji, pored lekara, medicinskih tehničara, sestara i svih ljudi zaposleni u zdravstvenim ustanovama, naši policajci, vojnici, radnici naših javno komunalnih preduzeća, ali i radnici koji asfaltiraju ulice... Svi oni zajedno su jedna vojska za Grad Novi Sad da bude po želji i volji Novosađana. I ne zaboravite da je najvažnije da sada ostanete u svojim kućama - naglasio je Vučević.

Heroji su i radnici "Ciklonizacije"

Vučević je još jednom pozvao sugrađane da budu disciplinovani I odgovorni jer na taj način mogu da pomognu I sebi I onima koji se za njih u ovim teškim momentima bore.

Foto: Printscreen/instagram.com

- Moji heroji dana su medicinski tehničar Igor Tatić i vozač Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad Mire Barišić. Njih dvojica, kao i njihove kolege, svakodnevno su u prvim borbenim redovima, u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja. Budite disciplinovani, budite odgovorni, pomozite njima i svim našim herojima da što pre pobedimo u ovoj borbi, a pobedićemo sigurno. Vaše je samo da ostanete kod kuće - poručio je gradonačelnik Novog Sada.

On je, inače, pre nekoliko dana kao svog heroja dana izdvojio radnika “Ciklonzacije” Strahnju Zjajića koji svakodnevno dezinfikuje ulaze zgrada i ulice našeg grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading