Ministarstvo prosvete: Nastava na daljinu se ne prekida! "Dopis" koji je navodno poslat školama je falsifikat!

Autor: Republika

Vesti

02.04.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saopštenju navodi da su se u javnosti pojavile lažne i netačne informacije da se navodno nastava na daljinu prekida, te da će letnja škola početi sa radom od 1. juna do 1. avgusta 2020. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- S tim u vezi, još jednom naglašavamo da je "dopis koji je navodno poslat školama sa potpisom ministra", običan falsifikat i širenje lažnih vesti - navode iz tog ministarstva.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević u medijima najavljuje svaku aktivnost Ministarstva, a sve zvanične informacije svakodnevno se objavljuju i na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja www.mpn.gov.rs.

- Molimo građane da širenjem neproverenih i netačnih informacija, ne zloupotrebljavaju ionako tešku situaciju i javnost ne dovode u zabludu - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading