Zelenović ne prestaje sa lažima: Šabačka vlast nastavlja da radi na štetu svih građana

Autor: Srbija Danas

Vesti

02.04.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da šabačka vlast predvođena Nebojšom Zelenovićem nije dorasla ni redovnim, a kamoli vanrednim okolnostima svedoči kukanje, koje sprovode putem društvenih mreža i njima bliskih medija.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/Vikipedia
Nebojša Zelenović

Sopstvenu nesposobnost pokušavaju da prikriju lažnim optužbama na račun republičke vlasti, od koje navodno nemaju dovoljno podrške. Da opet lažu potvrđeno nam je direktno u šabačkoj bolnici, koja je snabdevena svom potrebnom opremom, kao i svi zdravstveni centri širom Srbije.

Kako se saznaje, svi kapaciteti šabačke bolnice spremni su za potencijalni prihvat zaraženih građana, a u samoj bolnici sprovode se sve mere u skladu sa instrukcijama ministarstva zdravlja.

Kako se saznaje, u  Šapcu, kao i širom Mačvanskog okruga, građani bezrezervno veruju  republičkim vlastima, slušaju savete struke i odazivaju se apelima da ostanu u svojim kućama. To poverenje, koje građani iskazuju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, izgleda smeta Zelenoviću i Dušanu Petroviću, koji čak ni u ovoj situaciji ne mogu da interes građana stave ispred svog stranačkog profiterstva.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Protesti održani u Šapcu prošle godine

Za razliku od njih, građani znaju i cene žestoku borbu, koju za njihovo dobro vode stručni timovi na čelu sa Vučićem, koji u toj borbi žrtvuje i sopstveno zdravlje.

U međuvremenu, Zelenović spinuje, izmišlja optužbe na račun vlade, kao da ga niko nije obavestio da je kampanja obustavljena, a izbori odloženi.

I dok Vučić vodi bitku protiv nevidljivog neprijatelja, vešto izbegavajući "italijanski scenario", dok, samo on zna kako, nabavlja respiratore, Zelenović se žali da mu nešto smeta i da mu nije sve potaman.

Nijedan gradonačelnik nijednog grada u Srbiji nije imao primedbu na saradnju sa republikom. Osim Nebojše Zelenovića. Pa ko njemu da veruje?  Ako nas je virus  zatvorio u kuće, nije nam pomutio razum.

Nebojša Zelenović je u ovako teškim momentima za celu državu odmah platio svoje medije, kako bi propagirao svoje stavove, ali to ne znači da narod ne vidi šta šabačka vlast radi i kakvim se malverzacijama bavi. Narodu nije pomućen razum i svaki potez šabačke vlasti vidi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Maki

02.04.2020 07:00

Sopstvenu nesposobnost pokušavaju da prikriju lažnim optužbama na račun republičke vlasti, od koje navodno nemaju dovoljno podrške.

Damir

02.04.2020 07:03

Opozicija i u ovim najtežim danima ne prestaje da ruši ovu zemlju i njene institucije.

Nenad

02.04.2020 07:03

Šabačka vlast predvođena Nebojšom Zelenovićem nije dorasla ni redovnim, a kamoli vanrednim okolnostima svedoči kukanje, koje sprovode putem društvenih mreža i njima bliskih medija

Arsa

02.04.2020 08:00

Nemojte tako gospodo.Pljujete po budućem Predsedniku Države.Da možda i Nikola Sandulović laže.