(FOTO) PONOSAN NA NAŠ TIM: Ministar Mali je otrkio da se predsednik ne oseća dobro zbog premora, a sada se oglasio i Vučić

Autor: mediji, Republika

Vesti

31.03.2020

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se na Instagramu kompaniji Er Srbija za sav trud oko dopremanja pomoći u Srbiju tokom borbe sa korona virusom.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic
Aleksandar Vučić

- Ponosan na naš tim koji svakog dana obezbeđuje neophodnu pomoć za našu Srbiju! Hvala - napisano je na profilu Budućnost Srbije AV.

Vučić je uz tu poruku na Instagram postavio fotografije aviona erbas A330, koji je prevezao medicinsku pomoć za borbu protiv virusa korona.

Podsetimo, kako je saopštio ministar na konferenciji za medije danas popodne, javnosti je trebalo da se obrati predsednik Aleksandar Vučić, ali se trenutno ne oseća dobro, te će se u najkraćem mogućem roku obratiti naciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponosan na naš tim koji svakoga dana obezbeđuje neophodnu pomoć za našu Srbiju. Hvala! @airserbia #COVID19

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Mar 31, 2020 at 7:30am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Marko

31.03.2020 16:07

Zelim brz oporavak Aleksandre.

jelena

31.03.2020 16:07

Mi imamo najbolji i najvredniji tim! Bravo za njih.

Luka

31.03.2020 16:12

Predsednik ima naruseno zdravlje i to je zapostavio brinuci se za svoj narod i zivote svog naroda. Situacija u kojoj smo se nasli iziskuje mnogo napora ali ne sumnjam da cemo izaci kao pobednici. Na nama gradjanima je najvise, na nasoj savesti, odgovornosti. Ostanimo kod kuce.

Mira

31.03.2020 16:12

Predsednik je bio previse angazovan i zabrinut oko situacije koja vlada kod nas ,a i u celom Svetu ,tako da ga je umor stigao.