(VIDEO) Jeremić sluga Novog svetskog poretka i neoliberalnog fašizma

Autor:

Vesti

30.03.2020

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik organizacije CIRSD (Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj) i lider Narodne stranke pokazuje, da je u ovom teškom trenutku kada pandemija preti da razori ceo društveni sistem, sluga Novog svetskog poretka i Svetske vlade.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vuk Jeremić

Na zvaničnom Instrgam profilu Narodne stranke Vuk Jeremić je objavio kratak video sadržaj iz razgovora sa profesorom ekonomije Džefrijem Saksom, koga analitičari u našoj zemlji nazivaju i "ekonomskim ubicom Srbije".

U tom razgovoru, Jeremić i Saks su se složili da u ovom trenutku lideri zemlja treba da shvate da "nije bitna pojedinačna zemlja, nego ceo svet", što upućuje na zaključke koje iznose teoretičari Novog svetskog poretka da se ova situacija koristi za uspostavljanje jedne Svetske vlade, sa jednom religijom.

Džefri Saks je profesor ekonomije i održivog razvoja na Kolumbija univerzitetu i njegovi pogledi predstavljaju temelj neoliberalne ideologije koja pod krinkom "razvoja" i "lažnog humanizma" želi da uspostavi totalitarnu kontrolu nad celokupnim svetskim društvom.

Javnost se sada sa pravom pita da li to Vuk Jeremić želi da proda naš narod, tradiciju i kulturu novim, modernim fašistima? Da li se to Jeremić odrekao svoga naroda? S obzirom koliko bogatstvo poseduje, da li on više pripada svetskoj gramzivoj eliti, ili našem narodu?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

31.03.2020 05:33

Niti ga gledam, niti ga slusam. Svojim interesovanjem mu dajete na znacaju.