O SVAČIJEM PONAŠANJU OSTAĆE TRAG! Orlić: Đilas izmišlja da Vučić vodi kampanju protiv njega!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2020

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić ocenio je danas da će u kriznim vremenima, poput epidemije širenja korona virusa, o svačijem ponašanju ostati trag, kako odgovoran odnos predsednika Aleksandra Vučića, tako i neodgovoran i nemoralan odnos lidera opozicije Dragana Ðilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Orlić

Vučić odgovornim odnosom prema narodu i državi vodi borbu za Srbiju u kojoj ne štedi sebe, dok Ðilas, naprotiv, očigledno nezadovoljan rezultatima prljave kampanje koja se u pojedinim medijima vodi protiv predsednika Vučića ima potrebu da se lično oglasi, naveo je Orlić u izjavi za javnost.

Lider Stranke slobode i pravde (S SP) i Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Ðilas ranije danas ranije u otvorenom pismu oštro je kritikovao Vučića, njegovu politiku, okasnele mere i izjave tokom vanrednog stanja uvedenog zbog epidemije korona virusa i ocenio da Srbija danas funkcioniše zahvaljujući ljudima koji u njoj žive, a ne onima koji su na vlasti.


Orlić konstatuje da Ðilas priča o zdravstvenim radnicima dok "prećutkuje" koliko im je veća plata danas nego u vreme dok je on bio na vlasti.

- Komentariše i zaštitna sredstva, očigledno očajan što danas ne može da pljačka na maskama i respiratorima. A da prećuti koliko puta respiratora imamo više danas, jer ih je Vučić lično nabavljao po celom svetu - rekao je Orlić.


On je naveo i da Ðilas izmišlja kako Vučić protiv njega vodi kampanju, istovremeno prećutkujući da Vučić poziva na jedinstvo i ostavljanje dnevne politike po strani, dok se država bori da preživi.

- I rezultat toga su svi životi koje smo uspeli, i koje ćemo uspeti da sačuvamo - zaključio je Orlić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mala plava

28.03.2020 19:27

Mora da izmislja nesto kada pravu politiku nema,a imao je 619 miliona e u dzepu.

Odgovori 10 0
Filip

28.03.2020 19:50

U ovako teškim trenucima Đilas se bavi širenjem laži i dezinformacija.

Odgovori 10 0
mijo

28.03.2020 20:01

Laz,laz i samo laz to je program i politika dragana djilasa.

Mara

28.03.2020 22:51

Djilas zivi za to da glumi zrtvu i izmislja lazi, samo kako bi se dokopao vlasti da bi mogao da krade drzavni novac.