"Nema te nesreće koju Đilas ne bi koristio za političke poene"

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2020

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas je predlog Saveza za Srbiju da se starijim građanima omogući večernja šetenja u trajanju od sat vremena prokomentarisao rečima "nema te nesreće koju Đilas ne bi iskoristio da sakupi jeftin politički poen.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

Kaže, navikli smo na Ðilasovu politiku “što gore to bolje”, ali dodaje da niko nije očekivao da će da koristi epidemiju korona virusa da političari, te da ne prođe dan, a da on ne poziva građane da se ponašaju drugačije od mera koje su predložili epidemiolozi a usvojila Vlada.

- Nevažno je Đilasu koliko će njegovi glupi predlozi ovu zemlju da koštaju ljudskih života - konstatuje Vesić u saopštenju i dodaje da bi Ðilasov predlog da ljudi stariji od 65 godina izlaze na ulicu značio bi zarazu desetina hiljada ljudi, koji bi morali da budu smešteni u bolnice koje nemaju dovoljno kapaciteta za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Vuk

25.03.2020 20:25

Mora da se zavukao u kuću, pa preko društvenimh mreža komentariše, hrabrost mu je slabija vrlina.

Nina

25.03.2020 20:27

Djilas je dno dna, sedi dokon i izmislja razne gluposti samo da bi dobio politicke poene, zaista smesno!

Marko

25.03.2020 20:45

Jadno je i bedno sa Đilasove strane što u ovom trenutku se uopšte bavi politikom. Sad nije vreme za politikanstvo, već da se pokaže patriotizam i pomogne narodu. Obe reči su strane Đilasu, šta da radimo, neka ih potraži u rečniku.

Djole

25.03.2020 21:03

Đilas grabi svaku priliku kako bi propagirao svoju prljavu kampanju, ništa iznenađujuće.