MARKOVIĆ, SNS: Obradović bi makar u ovim kriznim danima morao da pokaže makar mrvicu odgovornosti

Autor: Republika

Vesti

25.03.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Masno laganje, mržnja i prebijanje političkih neistomišljenika jeste uža specijalnost Boškovih Dverijana, od koje ne odustaju ni u vreme najgore pošasti koja je zadesila čitav svet", ocenio je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Marković

- Svaki pristojan čovek u Srbiji se pita dokle je Boško spreman daleko da ide u borbi za vlast i sopstvene interese.  I zaista, pitanje je dokle je spreman da ide kada se svaki dan bavi isključivo dnevnom politikom i napadima na Aleksandra Vučića, Anu Brnabić, Nebojšu Stefanovića i njihove porodice - naveo je Marković u saopštenju.

On se pita koliko gazda Đilas plaća da se recikliraju laži čak i u vreme pandemije.

- Takođe, pitam se i koju traumu u detinjstvu su pretrpeli Đilasovi sledbenici da imaju apsolutno odsustvo ljudskog u sebi. Umesto što se bavi recikliranjem laži i kreiranjem afera, verovatno ogorčen i isfrustriran što nikako kod građana ne može da se dokaže, bolje bi bilo da pomogne građanima Srbije.

Na Boškove nepodobštine građani Srbije su navikli, ali barem u ovim kriznim danima neka pokaže mrvicu odgovornosti, ili bar neka je odglumi pošto je jasno da je nema - zaključio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Jelena

25.03.2020 17:34

Danas svi moramo biti zaokupljeni ovim problemom koji nas je sve zadesio, i da svako da svoj doprinos da se ovo sto pre resi.

Sara

25.03.2020 17:38

Upravo tako, sada kada je najpotrebnije da budemo svi ujedinjeni, oni kritikuju, optužuju i šire nemir!

Filip

25.03.2020 17:42

Situacija je ozbiljna i nije vreme za laži i dezinformacije.

nikola

25.03.2020 17:42

Bosko je dokazani ljoticevac i fasista koji vise ne zna sta ce sa samim sobom.