Dačić: Bliski odnosi Vučića i Erdogana ojačali prijateljstvo sa Turskom u ovim teškim vremenima

Autor:

Vesti

25.03.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je telefonom sa svojim kolegom ministrom inostranih poslova Turske Melvutom Čavušogluom o aktuelnoj situaciji u vezi sa korona virusom i merama koje njihove zemlje preduzimaju u borbi protiv pandemije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ivica Dačić

Ministar Čavušoglu je zahvalio prvom potpredsedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću što je Srbija avionom koji je jutros poslala u Tursku po svoje državljane prevezla do Istanbula 150 turskih državljana koji su želeli da se vrate kući. Ovo je još jedan dokaz solidarnosti u teškim vremenima koja dokazuje bliskost naših naroda i naših država, koja je dodatno ojačana i dobrim odnosom predsednika Erdogana i predsednika Vučića. 

U znak zahvalnosti Turska će avionom koji vraća naše državljane poslati 500 kitova za testiranje od korona virusa. 

Ministri su izrazili nadu da će zemlje uskoro pobediti ovu opaku bolest i uspešno prebroditi krizu koju je pandemija izazvala u čitavom svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading