Vučić naribao Tončeva zbog otpuštanja 60 radnika, a onda je usledio odgovor čelnika hotela

Autor: Mediji

Vesti

24.03.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagramu objavio da je vlasnik hotela "Nais" Ivica Tončev otpustio 60 odsto radnika i da neće dobiti državnu pomoć, vrlo brzo stigla je reakcija čelnika hotela i izvinjenje predsedniku.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tončev

- Nakon reakcije predsednika Vučića a svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi Srbija odlučili smo da uprkos ekonomskim gubicima koji nam predstoje ipak sve radnike ostavimo na platnom spisku hotela, nezavisno od radnog statusa, do kraja vanrednog stanja. Odlučili smo da sačuvamo sve svoje radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad koronavirusom. Ovo teško vreme zahteva solidarnost svih nas i mi želimo da pokažemo da ćemo uvek biti uz Srbiju. Nastavićemo zajednički borbu protiv koronavirusa i ekonomskih posledica koje je izazvao i pobedićemo - stoji u saopštenju hotela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Vuk

24.03.2020 13:40

Ispao bi veći čovek da je zadržao nedužne radnike, ovako šta reći za njega.

Milan

24.03.2020 13:41

Predomislio se čovek,tako i treba,Neka zadrži radnike ,nisu oni krivi za ovu sitaciju.

Dragan R

24.03.2020 13:49

Tako i treba. Javno objaviti imena koji krse radnicka prava. Samo tako doci cemo do radnicke i socijalne pravde.

Miki

24.03.2020 13:52

Pobedila je solidarnost i ljudskost u ovim teskim danima, pobedio je razum coveka nad profitom koji zna da u coveku unisti ljudskog.