Miličković: Šokiran sam bezobzirnošću Đilasa, Trifunovića, Obradovića i njima sličnih hohštaplera

Autor:

Vesti

23.03.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milosav Miličković, član Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednik Gradskog odbora Beograd, saopštio je danas da je zapanjen i šokiran besprizornim ponašanjem Dragan Đilasa i ostalih lidera opozicije dok traje borba protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Miloslav Miličković

U saopštenju se navodi da bez obzira na njihovu bezobzirnost, svi čalnovi SNS-a, predvođeni Aleksandrom Vučićme će nastaviti da se iz sve snage bore za živote građana Srbije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Žalosno je na šta su sve spremni Đilasovci samo za pažnju i političke poene. Omalovažavaju, vređaju, ismevaju i lažu o svemu i svakome ko danonoćno radi da spasi što više života u Srbiji, da spase Srbiju. 

Ja sam zapanjen i šokiran bezobzirnošću Đilasa, Trifunovića, Obradovića i njima sličnih hohštaplera, jer njihova bedna piskaranja, recikliranje laži, ismevanje pomoći koju nam je uputila bratska Kina, omalovažavanje jakih prijateljskih odnosa predsednika Vučića i Si Đi Pinga, su kap u moru njihovog ludila.

Preporučujem Đilasu da deo od onih pokradenih miliona donira i kupi neophodnu opremu za naše medicinare, koji su na prvoj liniji odbrane od ovog virusa. Neka onih 619 miliona, koje je zaradio trgujući sekundama, vrati kroz maske, rukavice, dezinfekciona sredstva i respiratore. 

Poručujem Đilasovcima da se manu političarenja i strančarenja, virtuelnih samopromocija i da izađu na teren, da izađu među ljude i da pomognu, a ne da ismevaju one koji ni u ovako teškoj situaciji, u vreme pandemije korona virusa, nisu pobegli u mišju rupu, već su tu da pomognu svima, da obiđu svakog čoveka. 

Žalosno je što Đilasu i njegovim saborcima ovakva situacija služi za sprdnju, širenje mržnje i omalovažavanje političkih neistomišljenika. 

Zato ćemo svi mi iz Srpske napredne stranke, predvođeni Aleksandrom Vučićem, nastaviti da budemo uz naše građane, jer ozbiljna, posvećena i jaka Srbija će pobediti i ovu pošast - stoji u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading