Italijanski ambasador u Beogradu: Iskrena zahvalnost srpskim prijateljima!

Autor: Republika

Vesti

23.03.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasada Italije u Beogradu saopštila je danas da je u ovom dramatičnom trenutku po tu zemlju, teško pogođenu pandemijom virusa korona, srpski narod pokazao veliku solidarnost, kroz ponude pomoći, poruke, video zapise, pesme i poeziju, uz zahvalnost ambasadora Karla Lo Kaša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Ambasador Italije Karlo Lo Kašo želi da izrazi iskrenu zahvalnost srpskim prijateljima na nebrojenim dokazima bratskog prijateljstva i iskrenog saosećanja koji svedoče da je odnos između naših naroda utemeljen na dubokim osećanjima - stoji u saopštenju Ambasade Italije.

Dodaju da ih prethodnih dana mnogi pitaju za načine na koje mogu da izraze podršku Italiji, osoblju i medicinskim ustanovama koje se nose sa ovim teškim izazovom, navodeći da je otvoren poseban račun za donacije.

- Svi koji bi želeli da daju doprinos borbi protiv virusa korona da je Kancelarija Civilne zaštite otvorila tekući račun u banci za tu svrhu. Donacije mogu biti uplaćene na račun kako iz Italije tako i iz inostranstva - navodi se u saopštenju.

Donacije se mogu izrvšiti prem sledećim bankarskim instrukcijama: Banca Intesa Sanpaolo Spa Filiale di Via del Corso, 226 - Roma Primalac: Pres. Cons. Min. Dip. Prot. Civ.

IBAN: IT84 Z030 6905 0201 0000 0066 387 BIC: BCITITMM

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading