(VIDEO) SKANDAL NA KRAJU KONFERENCIJE U VLADI SRBIJE: Novinari pokušali da isprovociraju Brnabićevu, evo kako im je odbrusila premijerka

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Foneta Davor Lukač i novinar Stefan Cvetković, poznatiji po lažiranju sopstvene otmice, napali su večeras na konferenciji za novianre Anu Brnabić samo zato što ih je zamolila da ne postavljaju više od jednog pitanja.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ana Brnabić

- Ovo je borba koju svi zajedno možemo da dobijemo. Počinje sve od nedelje, super, ali ajde da od sutra svi ne idemo u kafiće i resotrane. Evo neka svi sede kućama i nećemo imati ni policijski čas. Biće zabrane i ja sam kriva i ja ću poneti odgovornsot, samo da ne brojimo stotine mrtvih dnevno, a taj cilj da postignemo možemo samo da se držimo svi zajedno. Ja ne pretim, ali mere će biti restriktivne.

Novinari su se bunili zbog jednog pitanja koje su imali pravo da postave, a to je razbesnelo premijerku koja ih je postavila na mesto i bukvalno ih oduvala.

- Izvinite, samo malo. Da li znate jednu drugu državu u kojoj predsednik države ili predsednik Vlade izlaze u 18 časova pred javnost i pričaju dva sta i odgovraju na sva pitanja. Jedno veče kad imamo jednog mrtvog vi ste u stanju da vičete zato što nemate pravo na jedno pitanje, a imaćete sutra u 18 časova već priliku. Da li vi mislite da je to nedostatak demokratije? Da li vi mislite da je vaša lična odgvoornost takva da odmah galamite. Recite mi? Stvarno? E svaka vam čast.E svaka vama čast, ja se sakrila nisam i Aleksandar Vučić se sakrio nije. Dva sata odgovaramo svako veče, kao i naši stručnjaci. Jedno veče kažemo da ima samo jedno pitanje. Da li je to previše da molimo? Hvala vam i doviđenja - rekla je premijerka i napustila konferenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

21.03.2020 12:19

Ne volim novinare koji pitanje uviju u svoj govor od više minuta.

Odgovori 17 2
Milko

21.03.2020 14:11

Neki novinari se ponašaju neprijateljski sa ciljem da uvrede ili ponize.

Milenko

21.03.2020 14:23

Neki novinarčići namerno prave skandal na konferenciji za štampu. Takvim nekulturnim novinarima treba oduzeti akreditaciju.