MIRKOVIĆ OŠTRO OPLEO PO DJB: Politički klovnovi i ovu situaciju koriste za sitno politikanstvo

Autor: Tanjug

Vesti

19.03.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da u vremenu kada se ceo svet bori sa korona virusom pojedini političari to koriste za sitno politikanstvo i samopromociju, napadajući državu zbog uvođenja vanrednog stanja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Poslanici Dosta je bilo tvrde da je vanredno stanje proglašeno protiv Ustava, te su danas sa pres konferencije pozvali pravosudne organe da, kako kažu, "reaguju na kršenje Ustava".

Mirković je na to reagovao saopštenjem u kojem ocenjuje da se takav potez predstavnika ÐB "graniči sa ludilom".


- U vremenu kada se ceo svet bori sa nevidljivim protivnikom, koji dnevno odnosi na stotine života, par političkih klovnova našlo se da napada državu zbog uvođenja vanrednog stanja - rekao je Mirković.
 
RepublikaFoto: pixabay.com

Kako je dodao, u trenucima kada svaki građanin daje doprinos u borbi protiv korona virusa, pojedini političari i tada vide priliku za sitno politikanstvo i želju za samopromocijom.


- Dok se medicinski radnici, vojska i policija nadljudskim naporima trude da sačuvaju živote svih nas, ali pre svega najstarijih, koji su našu zemlju stvarali, a sada su najugroženiji, Radulović se igra politike i na sebe pokušava da skrene pažnju ovakvim nebulozama - kaže Mirković.

Kako je dodao, koliko je Radulović neodgovoran, govori i činjenica da bi samo u skupštinskoj sali bilo potencijalno 250 poslanika, što je samo po sebi ekstreman rizik za širenje korona virusa.

- Pored toga, Raduloviću nije palo na pamet koliko ljudi u administraciji bi to još uključilo i do čega bi to sve moglo da dovede - rekao je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading