Marković: Od zdravlja građana, Obradoviću je preče da širi laži i mržnju

Autor: Tanjug

Vesti

18.03.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković kaže da Boško Obradović svojim saopštenjima samo dokazuje da njega zdravlje Srbije i svih njenih građana ne dotiče, da mu je preče da širi laži i mržnju, prema ljudima koji danonoćno rade, zarad jeftinih političkih poena.

RepublikaFoto: youtube.com/Aca Marković
Aleksandar Marković

- Jučerašnje saopštenje da nema strančarenja ostalo im je samo mrtvo slovo na papiru", naveo je večeras Marković - saopštio je Gradski odbor SNS.

On je ocenio da je Boško očigledno frustriran i opterećen ministrom Stefanovićem.


- Dok se Nebojša Stefanović, zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i čitavom Vladom Srbije, bezuslovno bori protiv korona virusa, Boško piskara saopštenja, verovatno iz nekog spa centra na Kopaoniku, i šta drugo nego da reciklira laži - naveo je Marković.

On dodaje da Obradović nastavlja da politizuje temu koja je od strane nadležnih toliko puta demantovana, a sve sa ciljem da izbegne odgovore na postavljena pitanja o povezanosti lidera SzS-a sa narko-dilerima.

- Kao što želi da izbegne odgovore na pitanja o ozbiljnim mahinacijama putem kojih je njegov šef Dragan Ðilas postao milioner - zaključio je Marković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading