JAKO LOŠE VESTI! Ovo je stanje zaraženih koronom: Dvoje pacijenata u veoma teškom stanju

Autor: Tanjug

Vesti

18.03.2020

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje pacijenata koji se nalaze u Kliničkom centru Vojvodine nalaze se u veoma teškom stanju, rekla je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić govoreći na konferenciji za medije o zaraženima od korona virusa u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako je istakla, među onima koji su na respiratoru je još jedna osoba koja je imala sezonski grip, a za koju se kasnije ispostavilo i da je zaražena virusom COVID-19. Ona se nalazi u Kliničkom centru Niš.

- Na respiratorima je troje u KC Vojvodina, od kojih je dvoje u zaista teškom stanju, a jedna osoba je u Nišu, međutim ona je bila na respiratoru i pre ovoga, zbog sezonskog gripa. Jedna osoba nalazi se na respiratoru u KC Kragujevac i jedna na Infektivnoj klinici u Beogradu - kazala je Brnabić.

Premijerka je rekla da je od 6 osoba kojima je otkriven korona virus, dvoje iz Užica, jedna osoba iz Vranja, a troje iz Beograda. Oni koji su hospitalizovani njih 6 nalazi se u KC Vojvodina, dvoje je u KC Kragujevac, a 31 osoba nalazi se u KC Srbija na Infektivnoj klinici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading