GO SNS Šabac: Zadovoljni smo zbog odluke Upravnog suda da listu "Aleksandar Vučić-Za našu decu" proglasi validnom

Autor: Republika

Vesti

17.03.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac, u saopštenju za javnost, izražava zadovoljstvo odlukom Upravnog suda, koji je uvaživši njihovu žalbu na skandaloznu odluku Gradske izborne komisije Šabac, koja je odbila listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", u zakonskom roku odlučio da je njihova lista validna i da će imati prvo mesto na glasačkom listiću na predstojećim izborima u Šapcu, s obzirom na to da su prvi i predali neophodne potpise i dokumentaciju.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

U saopštenju se još navodi:

"Ova odluka Upravnog suda svedoči o objektivnom i nepristrasnom odlučivanju, uprkos do sada nezabeleženim pritiscima, koje je na sud vršio aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je preko njemu bliskih medija plasirao informacije s ciljem diskreditacije sudija i svih, koji su odlučivali u ovom postupku.

Zelenović je, očigledno motivisan načinom na koji upravlja svojim poslušnicima u Gradskoj izbornoj komisiji, pokušao da plasira insinuacije o nekakvom političkom pritisku na sudije Upravnog suda. Međutim, ova odluka, utemeljena na istini i pravdi, svedoči i da Zelenovićev kompanjon Dušan Petrović prilikom reforme sudstva ipak nije uspeo sve da upropasti, iako se svojski trudio. 

Jača je istina i  zakon od jeftinih politikanata, koji pokušavaju da ih izigraju. 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava i da se do daljeg neće baviti izbornom kampanjom niti odgovarati na neprestane provokacije Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića, jer za razliku od njih,  poštujemo rešenje Republičke izborne komisije o prekidu svih izbornih radnji do prestanka vanrednog stanja."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading